Potrebujete
NASVET ?

ureditev-okolice-svetovanje
Neukrotljiva brežina, neuporabna strešna terasa, tlak na dvorišču, neprivlačna zasaditev, terasa brez sence, neurejen dostop, napol suha živa meja, neurejen zelenjavni vrt, sosedov kompost pred oknom? Pokličite me! Rad imam dobro kavo. Poslušal vas bom in spraševal. Potem pa bomo skupaj našli rešitev. Moje znanje in izkušnje. Vaše težave in želje. Prava kombinacija in hitra rešitev… Kot skodelica kave.  

Iščete
IDEJO ?

ureditev-okolice-idejna-zasnova
Sanjate svoj lepi vrt. Listate vrtnarske revije, občudujete knjige o vrtovih, spremljate spletne portale. Skozi okno pa vidite samo trato in živo mejo iz “cipres”. Pokličite me! Za tisto nekaj več, je dovolj že dobra ideja. Dober prevod. Z veseljem bom prevedel vaše predstave, želje in sanje v jezik vašega koščka zemlje.  Dobili boste idejno zasnovo vrta na papirju. Zato, da boste od takrat naprej listali samo še imenik in klicali mojstre.   

Želite
NAČRT ?

ureditev-okolice-nacrtovanje-vrtov
Kot vseh pomembnih stvari v življenju, se nameravate tudi izvedbe vašega vrta lotiti načrtno. Veste, da boste na koncu tako največ privarčevali. Bagri bodo zganjali hrup samo enkrat. Vsaka stvar bo imela svoje mesto. Vsak izvajalec bo vedel, kaj in koliko je njegovega dela. Pokličite me! Za izvedbeni načrt vrta: načrt gradbenih del, načrt tlakov, zasaditveni načrt, načrt namakanja, načrt zunanje razsvetljave, načrt vrtne opreme.

Vas zanimajo
DETAJLI ?

ureditev-okolice-detajli
Nadstrešek za avtomobile, pergola, letna kuhinja, bazen, kamnite stopnice, vrtna ograja, drsna dvoriščna vrata, dvignjena greda, klop, vrtni robniki, vzorec tlakovanja, naravni plavalni ribnik, vodni motiv, vrtna lopa, drevesna hišica, peskovnik…Vem, da včasih potrebujete detajl samo ene od teh stvari. No, dveh. Ali pa treh. Skupaj z vami lahko oblikujem dober detajl. No, dva sodobna. Ali pa tri precej drzne. Pokličite me!     

Potrebujete
NADZOR ?

izvedba-del-projektantski-nadzor
Tako. Vaš vrt. Skoraj pri kraju. Imate idejno zasnovo ali pa je ideja zarisana v izvedbenih načrtih. Gradbenik, vrtnar in ostali mojstri odkljukani. In vi pripravljeni, da uresničite sanje. Da bo vse tako kot se šika, včasih potrebujete nekoga v škornjih in z metrom v rokah. Pokličite me! Škornje prinesem s sabo. Meter tudi. Če bo nujno, pa še strog pogled. Izključno za uresničitev sanj. O vašem Vrtu.  Z veliko začetnico, se ve!

Vabite na
OBISK ?

krajinski-arhitekt-na-obisku
Nega. Vse in vsak jo potrebuje. Negujemo malčke. Negujemo vrtove in nam ljube. In vse tisto, kar želimo, da je lepo. Negujmo prijateljstvo! Zdaj imate svoj Vrt z veliko začetnico. In verjamem, da vam sedaj tudi vreme pomeni več. Ni lepšega kot poslušati poletno ploho. In razmišljati, kako fino bo namočila stročji fižol in cvetove oprala prahu… Me vabite na obisk? Z veseljem. Rad imam dobro kavo. No, sedaj to že itak veste.