PRAVNO OBVESTILO

Zaščita pravic
Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu http://www.ureditevokolice.si. Vsa vsebina na teh spletnih straneh je avtorsko delo (vkolikor ni drugače navedeno). Lastnik vseh vsebin je Mitja Škrjanec (v nadaljevanju lastnik). Vsebine so informativne narave.

Omejena odgovornost
Lastnik spletne strani ne odgovarja za uporabo spletnih strani http://www.ureditevokolice.si in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Lastnik se bo trudil za pravilnost informacij in lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov, in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Omejena pravica uporabe vsebin
Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu http://www.ureditevokolice.si za svojo osebno uporabo pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

Varovanje podatkov
Lastnik spletne strani bo z vsemi podatki zbranimi na straneh http://www.ureditevokolice.si razpolagal v skladu z veljavno zakonodajo.

Mitja Škrjanec

"je krajinski arhitekt in avtor ali soavtor nekaterih resnično vrhunskih zasebnih vrtov v Sloveniji. Njegov domači »izdelek« je paša za oči, meka za ljubitelje trajnic. Tudi tu se sodobnost in nostalgija dopolnjujeta: moderne okrasne trave so zlahka doma na istem vrtu kot starinske vrtnice, take, kot so včasih rasle pred farovži. Tudi hiša, ki jo je izrisal sam, je mešanica sodobne arhitekture in ljubkih, domačnih detajlov: porcelanskih skodelic z rožnatimi motivi, starih kredenc in nočnih omaric in lego kock. Veliko govori o svoji babici, pri kateri je pravzaprav preživel večji del otroških let. Oblikovala so ga v čustvenega, prijaznega človeka, odličnega gostitelja..."

(Karina Cunder Reščič . Nedelo, št.26/2013, leto XIX)